Oranje maakt 23-koppige selectie bekend voor Nations League-wedstrijden

Bondscoach Ronald Koeman heeft de definitieve selectie van 23 spelers bekendgemaakt voor de aankomende Nations League-wedstrijden tegen Bosnië en Herzegovina en Duitsland. Oranje speelt op zaterdag 7 september in Eindhoven tegen Bosnië en Herzegovina en neemt het op dinsdag 10 september in Amsterdam op tegen Duitsland. De selectie bevat bekende namen zoals Virgil van Dijk, Cody Gakpo, en Denzel Dumfries, maar ook enkele verrassingen zoals Jorrel Hato van Ajax en Bart Verbruggen van Brighton & Hove Albion.

De volledige selectie:

  1. Mark Flekken (Brentford)
  2. Bart Verbruggen (Brighton & Hove Albion)
  3. Andries Noppert (SC Heerenveen)
  4. Denzel Dumfries (Inter Milan)
  5. Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen)
  6. Stefan de Vrij (Inter Milan)
  7. Virgil van Dijk (Liverpool)
  8. Nathan Aké (Manchester City)
  9. Lutsharel Geertruida (Feyenoord)
  10. Ian Maatsen (Chelsea)
  11. Jorrel Hato (Ajax)
  12. Frenkie de Jong (Barcelona)
  13. Justin Kluivert (Bournemouth)
  14. Teun Koopmeiners (Atalanta)
  15. Tijjani Reijnders (AC Milan)
  16. Marten de Roon (Atalanta)
  17. Xavi Simons (RB Leipzig)
  18. Cody Gakpo (Liverpool)
  19. Steven Bergwijn (Ajax)
  20. Donyell Malen (Borussia Dortmund)
  21. Noa Lang (PSV)
  22. Wout Weghorst (Hoffenheim)
  23. Brian Brobbey (Ajax)

De wedstrijden beginnen om 20:45 uur en de kaartverkoop loopt nog, met enkele duizenden tickets beschikbaar voor beide wedstrijden.

Koeman hoopt met deze sterke selectie belangrijke punten te pakken in deze cruciale fase van de Nations League, waarin Nederland mikt op kwalificatie voor de eindfase. De wedstrijden zijn van groot belang voor de ranglijst en bieden een kans voor Oranje om zich te meten met sterke tegenstanders.

Voor fans die nog geen kaartjes hebben, zijn er nog tickets beschikbaar via de KNVB Ticketshop. De prijzen starten bij 35 euro, en de verwachting is dat de resterende kaarten snel uitverkocht zullen zijn.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 07-09-2024 07:51 | Bijgewerkt op: 07-09-2024 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!



Bondscoach Ronald Koeman heeft 23 spelers geselecteerd voor de aankomende Nations League-duels tegen Bosnië en Herzegovina en Duitsland.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.